Kuoro

Cantio Laudis (lat. kiitoksen laulu) on Karjasillan seurakunnan nuorekas sekakuoro, joka perustettiin vuonna 2006. Laulajat ovat pääosin oululaisia musiikin harrastajia, opiskelijoita ja ammattilaisia. Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesta klassisesta sekakuoromusiikista painottuen kirkkomusiikkiin. Kuoro pyrkii rikastuttamaan Oulun seurakuntien musiikkielämää osallistumalla jumalanpalveluksiin ja seurakuntien juhlatilaisuuksiin, valmistamalla vaativia kirkkomusiikkiteoksia kirkkovuoden eri vaiheisiin sekä pitämällä omia konsertteja.

Cantio Laudis -kuoro on ollut esittämässä mm. J. S. Bachin Jouluoratoriota, Johannes-passiota ja kantaatteja, Johannes Brahmsin Saksalaista sielunmessua, Luigi Cherubinin ja Gabriel Faurén Requiemeja, Felix Mendelssohnin Elia-oratoriota, Wolfgang A. Mozartin suurta c-mollimessua sekä Camille Saint-Saënsin Jouluoratoriota. Kuoro on kantaesittänyt Antti Heikkilän Pietari-oratorion ja Seppo Paakkunaisen 12 hetkeä -passion. Cantio Laudis -kuoroa ovat johtaneet sitä perustamassa ollut Olli Heikkilä sekä vuosina 2011–2012 Eeva Maija Sorvari.​

Olli Heikkilä (s. 1982, MuM, LL), diplomikuoronjohtaja, johtaa mm. Cantio Laudis -kuoroa, Oamkin kamarikuoroa ja Oulun Kamariorkesteria, opettaa kuoronjohtoa ja kuorolaulua Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurinalan yksikössä sekä työskentelee lääkärinä.