Mikä on Cantio Laudis?

Sekakuoro Cantio Laudis (lat. ’kiitoksen laulu’) on perustamisvuodestaan 2006 lähtien koonnut riveihinsä meitä, jotka nautimme yhdessä laulamisesta ja laadukkaan musiikin tekemisestä täysin sydämin. Joukkomme, tällä hetkellä 42 laulajaa, koostuu pääosin oululaisista musiikin harrastajista, opiskelijoista ja ammattilaisista. Nuorimmat meistä ovat lukiolaisia, ja keski-ikämme on kolmenkymmenen tienoilla.

Viikoittaisissa harjoituksissamme Karjasillan seurakunnassa valmistamme laajaa ohjelmistoa, joka painottuu kirkkomusiikkiin. Osallistumme Oulun seurakuntien jumalanpalveluksiin ja juhlatilaisuuksiin, valmistamme vaativia kirkkomusiikkiteoksia kirkkovuoden eri vaiheisiin sekä pidämme omia konsertteja. Kuoroamme on alusta lähtien johtanut Olli Heikkilä, lukuun ottamatta syksystä 2011 jouluun 2012 kestänyttä ajanjaksoa, jolloin johtajana toimi Eeva Maija Sorvari. 10-vuotisjuhlavuotenamme (2016) julkaisimme ensimmäisen omakustanteemme, ”Voittaa valo” -jouluäänitteen.

Yhdessä tekemisen kokemus tuottaa meille suurta iloa ja merkityksellisyyttä. Iloitsemme siitä, että saamme jakaa tätä lahjaa myös kuulijoillemme ja tarjota heillekin kokemuksen laulun ja musiikin ihmeellisesti hoitavasta voimasta. Kuorossa saamme kukin omalla tärkeällä paikallamme olla osa jotain itseämme suurempaa – osa hienoa, elävää soitinta.

Tietoa tulevista konserteista löydät Etusivulta.

Kuoromusiikkia juhlaasi?

Oletko joskus kaivannut kuoromusiikkia juhlaasi tai muuhun tapahtumaan? Nyt sitä on mahdollista tilata!

Erilaisiin juhlatilaisuuksiin voi tilata Cantio Laudis -kuorolaisista koostuvan kvartettikokoonpanon, joka on käytettävissä ensisijaisesti Oulun lähiseuduilla. Toivomme yhteydenotot viimeistään 2–3 viikkoa ennen tilaisuutta. Lisätietoja saa kvartettitoiminnan koordinaattoriltamme Jouni Holmalta, jonka tavoittaa numerosta 045 631 8635.

Koko kuoron tilaaminen on myös mahdollista. Yhteydenotot koko kuoron tilaamisesta toivotaan noin 2 kuukautta aikaisemmin. Lisätietoja koko kuoron tilaamisesta esiintymään saa kuoron taiteelliselta johtajalta Olli Heikkilältä olli.heikkila@gmail.com.

Hinnat

Kvartetti alkaen 250 €

Koko kuoro alkaen 500 €

Oulun ulkopuolelle tilatuista esiintymisistä sovitaan esiintymispalkkion lisäksi myös matkakorvaus.

Aiemmin tapahtunutta

Viimeisimmät artikkelit