Toukokuussa 2019 kuoro esittää Georg Friedrich Händelin vuonna 1741 säveltämän Messias-oratorion Oulussa ja Siilinjärvellä. Messias-oratorio on yksi luterilaisen kirkkomusiikkiperinteen merkittävimpiä säveltaideteoksia, jonka teksti on kokonaisuudessaan Raamatusta, ja sävellyksen alkuperäinen tehtävä oli puolustaa kristinuskoa.

Konsertit Siilinjärvellä 25.5.2019 ja Oulussa helatorstaina 30.5.2019

Keväisenä lauantaina 25. toukokuuta kuullaan Siilinjärvellä ainutlaatuinen kirkkokonsertti: Oulun Karjasillan seurakunta ja Siilinjärven seurakunta toteuttavat yhteistyössä G. F. Händelin Messias-oratorion.

Akustiikaltaan ja arkkitehtuuriltaan Siilinjärven kirkko luo erinomaiset puitteet ajattoman, suurten mittasuhteiden kirkkomusiikkiteokselle. Messias-oratoriota ei aiemmin ole kokonaisuudessaan Siilinjärven kirkossa kuultu.

Siilinjärven seurakunta kirjoittaa sivuillaan tulevasta konsertistamme, klikkaa kirjoitukseen tästä!